Χαιρετισμός

xairetismos

Καλωσορίσατε στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.Τ.Ε.Π. (τακτικού – αναπληρωματικού) στην Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το χρονικό διάστημα από 1-12-2017 έως 30-11-2019.

Δείτε τα συνημμένα αρχεία Προκήρυξη για την ανάδειξη εκπροσώπων...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.Τ.Ε.Π. (τακτικού – αναπληρωματικού) στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το χρονικό διάστημα από 1-12-2017 έως 30-11-2018.

Δείτε τα συνημμένα αρχεία Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.ΔΙ.Π. (τακτικού – αναπληρωματικού) στην Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το χρονικό διάστημα από 1-12-2017 έως 30-11-2019.

Δείτε τα συνημμένα αρχεία Προκήρυξη για την ανάδειξη εκπροσώπων...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.Δ.Ι.Π. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ)

Δείτε τα συνημμένα αρχεία Προκήρυξη για την ανάδειξη εκπροσώπων...

Ανακοίνωση Εργαστηρίου Χαρακτικής

Ιωάννινα 20-11-2017 Ενημερώνουμε  τους φοιτητές του μαθήματος Χαρακτική 1,...

Εκδηλωσεις

Εισαγωγή στο Τμήμα

Η εισαγωγή των σπουδαστών στο πρώτο έτος του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιείται με εξετάσεις

Θέση στον Χάρτη